Lunch GM -osaston myötä EP S.p.A. on vuosien varrella, myös julkisten ja yksityisten organisaatioiden, pienten, keskikokoisten ja suurten yritysten asiakaskunnan ansiosta, kehittänyt koko maan kattavan valikoidun ravintolaverkoston, joka pyrkii täyttämään yksittäisten käyttäjien henkilökohtaiset tarpeet gastronomisten vaihtoehtojen, uskonnollisten erojen, hintojen kohtuullisuuden sekä palvelun laadun kautta, noudattaen UNI EN ISO 9000 -standardeja ja päivittäisten satunnaistarkastusten avulla, joita henkilökuntamme suorittaa koko maan alueella.
Tämän palvelun myötä lounastauon yksinkertaisuuden lisäksi asiakasyritys ja palvelun käyttäjä saavat verotuksellisia etuja voimassa olevan kansallisen lainsäädännön (art. 285 d.p.r. 207/2010) mukaisesti.
Teknologian kehitys sekä E.P. S.P.A.:n dynaamisuus ovat mahdollistaneet koko paperisen ruokakuponkihallinnan kehittämisen "KORTILLA", joka toimii sähköisenä ruokakuponkina.